muted audio - Saturn Outlook Online Community
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-12-2020, 12:02 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 2
muted audio

2008 outlook. Put the factory radio (UVA) in. Everything works normally except no audio on any speaker. no turn sig click clack and no warning chime. Took connector off X2 on radio. This connector has all of the rear speaker wires plus pin 8 is an audio mute to amplifier. all speakers in front work fine. turn sig noise is there as is the chime. Does anyone know what generates the audio mute signal?
arabian1949 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-21-2020, 03:09 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 2
muted audio

W.t.f.??/
arabian1949 is offline  
Old 01-22-2020, 12:31 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 200
Quote:
Originally Posted by mridula38 View Post
Best Dubai Ecsorts In Dubai Call
https://www.indianescortsindubai.co/
Spam. Trolls.
Dont know what to tell you, join one of the other forums, not much happening here. Traverse,enclave,acadia.
electbc is offline  
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Outlook Online Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome