2008 Saturn Outllok XE Single clunk - Saturn Outlook Online Community
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 01-08-2019, 09:36 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
2008 Saturn Outllok XE Single clunk

I have a 2008 Saturn Outlook XE with a single clunk when you first put it in gear and take off. I have thrown money at it and changed the ball joints, lower control arms, sway bar bushings with Moog parts. Changed the shocks and struts. The rack and pinion May have 40,000 miles on it and the bushings look good. The transmission was changed 50,000 miles ago and shifts perfectly. Motor mounts are hard to see but look good from what I can see. When I lift the vehicle and rack the tire and wheel side to side and top to bottom I have no popping. CV axles have been replaced three times chasing this and the set in it now may have 1,000 miles on them. What can I be missing, I’ve racked my brain?
Brandon E. Greene is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Saturn Outlook Online Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome