Saturn Outlook Online Community

Saturn Outlook Online Community (https://www.saturnoutlookforum.net/index.php)
-   Tech Section (https://www.saturnoutlookforum.net/8-tech-section.html)
-   -   remote start (https://www.saturnoutlookforum.net/8-tech-section/35803-remote-start.html)

Jrmongo 01-23-2019 07:22 AM

remote start
 
Hello, I am having a problem with my remote start on a 2007 Outlook X with 31,000 miles on it. Push the locked button on the remote the lights flash, then push the remote start button within 4 seconds the lights always flash again but the car does not start. This happens probably 80% of the times. If I go out to the car and start it without the FOB, I start it and in 3 seconds turn the car back off, go into the house and go through the ritual again, the car starts with no problem. I am at lose of what is going on. The book says a window open, brake not on, car is not locked, all these things have been checked and rechecked but the same thing keeps happening. I installed a new battery 2 month's ago, and replaced the battery in the FOB. If anyone can give me any insight on what I am doing wrong, or any advise, it surely would be great fully appreciated. [email protected]


All times are GMT -4. The time now is 01:21 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome