Saturn Outlook Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well it looks like my '08 Outlook,with only 15,000 miles on her,lost her virginity today. :'(
Started it up after church service,and noticed that the speedo,tach,oil pressure,gas,and amp gauges weren't working. :angryfire:
Jiggled the key,and no change.Shut her off,turned back on,had idiot lights,and still no gauge action. :angryfire:
Drove her home,let sit for an hour or so,and everything works now. :confused:
Anyone run into this?
Will call dealer am to go on record for this,and the dreaded whining groan. :thumb:
John ;)
 

·
Registered
Joined
·
201 Posts
Electrical gremlins. Have the dealer inspect instrument panel cluster for loose connections/shorts.
 

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Here it is , end of Nov., and it has'nt happened again (gauges). Same battery, etc. :thumb:
Go figure.
Had a real bad situation weekend before Labor Day..... 65 mph, cruise on, wet flat straight roadway(Fla. Tpke.) 65% front rubber, 48% rear rubber, ass end kicks out to the right. Vehicle hits North/South divider at an angle. :angryfire: Seat belts pull, and no air bag deployment. No injuries, or property damage, except.......... $ 12,000.00 vehicle damage. :angryfire: I drove it 200 miles after the accident before it went to the bodyshop.
Be careful with these Lambda's in the wet. Backend is lite.
John
FWIW.... 6 weeks in the body shop due to part screw ups, and delivery problems.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top